Portalul ARHIPEDIA.RO este acum de vanzare

Postat la 08.04.2021 de ADMIN in ȘTIRI, Interne, Arhitectură + urbanism

 Share

Arhipedia.ro este un portal web adresat pietei de Arhitectură-Inginerie-Construcții si oferă știri, evenimente și portofolii profesionale de produse si servicii. Este orientat către piața din România, dar poate fi ușor scalat la nivel internațional sau catre alte domenii de activitate. 

 

Modelul de business este unul freemium si are urmatoarele implementari:

Acces gratuit pentru orice vizitator,

Acces gratuit pentru orice profesionist (persoana fizica sau juridica) sub forma contului Start,

Acces platit pe baza de abonament anual pentru conturile Plus, Pro si Max, care ofera capacitate mai mare de postare, prioritate in afisarea portofoliilor, lipsa de reclame si bannere pe portofoliu si alte functii

Procesator de plati online integrat,

Sistem activ de recomandari intre utilizatori,

Sistem automatizat de notificari pentru utilizatori inainte de expirarea conturilor premium.

 

Scurt istoric:

In noiembrie 2015 portalul a fost lansat in versiunea Beta

In ianuarie 2017 a fost lansat in versiunea full functionala

In 2018 si 2019 a functionat constant, adunand tot mai mult trafic organic si devenind un partener media la mai multe evenimente importante de pe piata locala de constructi.

In 2020 portalul a fost on hold ca si content, marketing si vanzari

In 2021 portalul are in prezent ~1000 vizitatoti unici / luna, si asteapta sa fie repus in miscare, piata fiind tot mai prezenta in online.

 

Structura:

Are la baza urmatoarele limbaje de programare HTML, Java si Laravel, 

A fost dezvoltat custom 100% de o echipa de programare, pentru a beneficia de mai multe niveluri de acces si securitate si acces diferentiat in back-endul platformei pentru diferitele tipuri de useri, editori, colaboratori, admini etc.

Front-end-ul a fost proiectat și de la zero de către o echipă de designeri utilizand cele mai bune practici de UX pentru implicarea și păstrarea utilizatorilor, încorporate într-o interfață vizuală modernă.

Marca Arhipedia este inregistrata la OSIM si impreuna cu domeniul arhipedia.ro sunt incluse in pachetul de vanzare al portalului.


În acest moment căutăm un cumpărător care dorește să dezvolte aceasta afacere online în industria construcțiilor din România.

Dacă domeniul constructiilor nu este cel de interes pentru dvs. rețineți faptul că puteți utiliza în continuare structura cuprinzătoare a portalului Arhipedia si doar sa o ajustati impreuna cu o echipă de programare pentru domeniul dorit.

Credem că, fiind atât de modular, portalul oferă un avantaj extraordinar ca punct de plecare pentru multe companii care au în minte un portal online sau o comunitate, permițându-le să avanseze rapid in etapa de dezvoltare care este atât costisitoare, ca timp si bani.

Dacă sunteți interesat să dezvoltați arhipedia.ro sau să îl utilizați ca bază pentru ideea dvs. de afaceri, contactați-ne la contact@arhipedia.ro


Echipa ArhipediaArticol din domeniile

ȘTIRI Interne Arhitectură + urbanism

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!