#NOVEMBarh 2019, editia a III-a

Postat la 29.08.2019 de ADMIN in ȘTIRI, Interne, Arhitectură + urbanism

 Share

EDIȚIA III – VALOARE sau PRET


+16 ore dedicate de 300 de arhitecți și invitați

1 concept de eveniment de tip hackathon

Primul hackathon al arhitecților în România

1 incubator de idei generate de arhitecți si parteneri

La START inițiative concrete pentru siguranță și confort în mediul construit

2 antrenori din mediul de business sprijină evenimentul

30 de subiecte de actualitate

30 de echipe cred în puterea resurselor puse în comun

300 de profesioniști care pot influența calitatea în construcții

4800 de ore de expertiză într-o singură zi

23 noiembrie 2019, sâmbătă, de la 8:00 la 24:00, la București

la Magic Place Events


Asa a inceput #NOVEMBarh si e minunat ca il ducem mai departe impreuna:

La 100 de ani de la formarea României moderne credem că avem nevoie să generăm inițiative concrete, pentru probleme concrete, cu implicare concretă. Avem nevoie de profesioniști implicați, avem nevoie de cetățeni implicați, avem nevoie de comunități și evenimente interactive, care îi aduc împreună pe oameni în demersuri concrete.

#NOVEMBarh este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

Arhitecții aduc experiențe diverse de lucru, reuniți în 30 de echipe. Înscrie-te și tu acum!


 Editia a III-a

#NOVEMBarh este primul hackathon al arhitecților, care a debutat în 2017 și care a devenit un obicei anual, într-o sâmbătă la final de noiembrie. La a treia ediție, #NOVEMBarh este un incubator dinamic de idei și inițiative concrete al comunității arhitecților. Participanții vin din toata Romania, dar si de la Londra, Dubai, Zurich sau Chisinau. Reuniți în echipe, în jurul unei teme concrete, arhitecții si prietenii lor specialisti in alte domenii pun în comun experiența de lucru provenind din medii diverse: activitate de proiectare, furnizare de materiale, design interior, urbanism, administrație publică, mediul corporate, mediul universitar, asociații profesionale și ONG.


Profesioniștii din domenii conexe fac echipă cu arhitecții. Alătură-te și tu!

E fantastic cum am ajuns deja la editia a treia. Asadar ediția #NOVEMBarh 2017, “Provocările arhitectului”, a avut ca rezultat concret coagularea unei comunități profesionale extinsă dincolo de domeniul arhitecturii. Editia a doua #NOVEMBarh 2018 ” Arhitect demn” a consolidat si a crescut evenimentul cu teme tot mai concrete care au inceput deja sa capete contur. În directă legătură cu starea actuală a clădirilor și a spațiului construit, #NOVEMBarh tratează problemele curente ale arhitecților din România printr-o abordare multidisciplinară. Comunitatea pornită din inițiativa spontană lansată în 2017 în grupul de FB Arhitecți Români, cu peste 4.000 de membrii (in august 2019 deja peste 4800), susține invitația de a adera în comunitate și de a participa la hackathon colegilor din domenii conexe – ingineri, avocați, antreprenori, finanțiști, asiguratori, psihologi, consultanți de marketing și comunicare, medici, antropologi și nu numai. #NOVEMBarh aduce alături ca parteneri ai comunității și asociațiile profesionale care activează în domeniul arhitecturii și construcțiilor.


Reprezentanții companiilor partener se alătură în echipe:

#NOVEMBarh aduce nou în România un format de eveniment în care reprezentanții companiilor partener se implică direct în echipele de arhitecți cu expertiza lor profesională, având astfel parte de o experiență de networking cât se poate de naturală și de normală. In 2019, avem deja parteneri care isi declara sustinerea post-eveniment a temelor care trebuie sa devina proiecte de business si sa produca efecte benefice in societate.


#NOVEMBarh este evenimentul interactiv bazat pe implicarea activă a fiecărui participant în parte, cu roluri bine definite și responsabile. #NOVEMBarh crează contextul de conectare. Este maratonul de networking și co-creare de soluții al arhitecților și facilitează dezvoltarea ideilor de către arhitecți, reuniți în echipe cu antrenori din mediul de business, colegi din domenii conexe, reprezentanți ai companiilor și ai asociaților profesionale partener.


Fiecare ediție #NOVEMBarh este pentru arhitecți și un moment de evaluare, la final de an profesional. Complementar, începutul de an următor accentuează deschiderea interdisciplinară. Având ca partener Construct Expo, summmitului profesioniștilor în construcții #reCONSTRUIM va susține dezvoltarea inițiativelor, cu mulți alți specialiști din întreg domeniul construcțiilor și nu numai, în 9-12 aprilie 2020. Aducem profesioniștii împreună, construim responsabil #reCONSTRUIM.


Către autorități și factori de decizie, #NOVEMBarh lansează invitația deschisă de participare:

#NOVEMBarh 2019 se va încheia cu susținerea publică a inițiativelor și proiectelor de acțiune, de fiecare dintre cele 30 de echipe. De la ora 20:00 pe 23 noiembrie, publicul invitat special să participe la suțineri va fi format din reprezentanți ai autorităților, universităților, mediului de business, asociațiilor profesionale, partenerilor.


Echipele se formează acum. Locurile sunt limitate. Scrie un e-mail la:office@novembarh.ro

Aderă la grupul comunității #NOVEMBarh pentru formarea echipelor și informații în timp real.


Echipa de organizare #NOVEMBarh: arhitect Florin Enache, arhitect Andreea-Livia Ivanovici, avocat Olariu Cristina, inginer constructor Cristian Onofrei, arhitect Alexandru Sumanariu, arhitect Bogdan Udrescu, arhitect Ovidiu Grigorescu, arhitect Sergiu Cătălin Petrea, arhitect Andrei Fenyo, arhitect Horia Bejan, designer comunități, consultant Mădălina Neagu.


Pentru inscrieri, AICI.


Articol din domeniile

ȘTIRI Interne Arhitectură + urbanism

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!