Concurs pentru studenții arhitecți și designeri: VERA’S MATHEMATIC WORLD AWARD 18

Postat la 02.08.2018 de ADMIN in CONCURSURI, EXTERNE

 Share

Lansare: 06.05.2018 00:00

Încheiere: 22.08.2018 00:00

     Vera’s Mathematic invită studenții universitari și postuniversitari din întreaga lume să descopere și să interpreteze noi aplicații de proiectare bazate pe proporțiile propuse în Familia de Numere Metalice dezvoltate de Dr. Vera W de Spinadel. VMW’18 invită pe toți cei care înțeleg că aplicarea sistemului de proporții care rezultă din familia Numerelor Metalice în design ajută la crearea de forme care sporesc frumusețea și armonia produsului.

     Premiul internațional Vera W. de Spinadel va fi acordat proiectului care realizează cea mai mare inovație creativă în disciplina sa și va permite artistului sau designerului care l-a propus să participe la un internship în Studioul Zaha Hadid Arhitects din Londra cu toate cheltuielile acoperite de Vera’s Mathematic World. Cu mare plăcere împărtășim cu prietenii VMW '18 cuvintele inspirate ale arhitectului Patrik Schumacher, care va deschide cu generozitate ușile Studioului Zaha Hadid pentru câștigătorul acestui eveniment internațional:

     "Rolul matematicii în cadrul arhitecturii a început de la debutul istoriei arhitecturii, în special în Renaștere și continuă să fie un element esențial pentru a împuternici arhitectura și designul".

Click pentru VIDEO

Înregistrare: https://verasmathematicworld.org/award-18-apply/

Reguli: https://verasmathematicworld.org/award-18-rules/

Juriul: https://verasmathematicworld.org/award-18-jury/

CONTACT

https://verasmathematicworld.org/


Articol din domeniile

CONCURSURI EXTERNE

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!