SERATA DIPLOMELOR - EDIȚIA LUNII IULIE

Postat la 10.07.2018 de ADMIN in ȘTIRI, Interne, Arhitectură + urbanism

 Share

Lansare: 18.07.2018 00:00

Încheiere: 18.07.2018 00:00

SERATA DIPLOMELOR

"Diplome de patrimoniu internaţional"

Miercuri 18 iulie, ora 18.00, în Calderon 48  

Incepand cu luna iunie, Institutul Național al Patrioniului s-a alaturat proiectului Serata Diplomelor, organizat de Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Uniunea arhitecților din România și Tarkett, astfel că acest eveniment se desfășoara în cadrul anului "Anului European al Patrimoniului Cultural".

 SERATA DIPLOMELOR vă propune un dialog între generaţiile de arhitecţi, între seniori și juniori. Și cum se pot face cunoscuţi mai bine tinerii absolvenţi decât prezentându-și ultima și cea mai complexă lucrare din timpul facultății - proiectul de diplomă. 

 Pentru ediția lunii iulie vă propunem să le cunoașteți pe autoarele proiectelor de diplomă ale căror teme au abordat obiective de patrimoniu din afara ţării, mai precis din Italia, în două localităţi din apropierea oraşului Napoli.

 Vă așteptăm miercuri 18 iulie de la ora 18.00 în Str. Jean-Louis Calderon Nr. 48 la Serata Diplomelor - „Diplome de patrimoniu internaţional”, ediţia lunii iulie. 

Prezentare diplome:

 - arhitectură - Iulia Munteanu: "Muzeul Pietrei I Caserta, Italia" - indrumator arh. Robert Negru

 - arhitectură de interior - Mihaela Stela Ghimpu: "Centru de reintegrare dedicat toxico-dependenţilor I Casina Vanvitelliana - Napoli" - indrumatori: arh. Dorina Onescu-Tărbujaru, arh. Fulvio RinoLOCALIZARE

Jean-Louis Calderon nr. 48


Articol din domeniile

ȘTIRI Interne Arhitectură + urbanism

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!