Serata Diplomelor - ediția lunii Mai

Postat la 14.05.2018 de ADMIN in ȘTIRI, Interne, Arhitectură + urbanism

 Share

Lansare: 16.05.2018 00:00

Încheiere: 16.05.2018 00:00

SERATA DIPLOMELOR - "Diplome de competiţii internaţionale"

SERATA DIPLOMELOR vă propune un dialog între generațiile de arhitecți, între seniori și juniori. Și cum se pot face cunoscuți mai bine tinerii absolvenți decât prezentându-și ultima și cea mai complexă lucrare din timpul facultății - proiectul de diplomă. 

Pentru ediția lunii mai vă propunem să le cunoașteți pe autoarele diplomelor a căror temă a fost subiectul unor concursuri internaționale si anume: "FLOW Brussels Waterway Competition" și "Solar Decathlon Europe - Madrid".

Prezentare diplome:

- arhitectură - Adriana Mihăilescu Caraza: "Flow - Centru de experimentare artistică și media" - indrumator arh. Stefan Scafa-Udriște

- arhitectură de interior - Lucia Leca: "Solar Decathlon Europe" - indrumator arh. Dorina Onescu-Tărbujaru


Evenimentul face parte dintr-o serie de evenimente ce se vor desfășura lunar, de-a lungul anului 2018, prin care se dorește prezentarea tinerilor absolvenți și a proiectelor de diplomă susținute de sutudenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, din București, care au o poveste aparte prin tema lor, abordare și soluții un potențial ridicat de interes și inovație.

Un proiect realizat de Uniunea Arhitecților din România, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu și Tarkett România. 


Vă așteptăm în Jean-Louis Calderon nr. 48 la Serata Diplomelor - „Diplome de competiţii internaţionale”, ediţia lunii mai.  Ora: 17:00, 16.05.2018

Dacă doriți să vă inscrieți proiectele și pentru mai multe detalii despre procedura de inscriere la jurizare, aici.

Un interviu cu Diana Cîrdeiu și Andreea Irimia,  susținătoarele ediției din luna Martie a Seratei Diplomelor, puteți viziona aici.
LOCALIZARE

Str. Jean-Louis Calderon, Nr.48, București


Articol din domeniile

ȘTIRI Interne Arhitectură + urbanism

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!