CONSTRUCT EXPO 08-11 Martie 2018, ROMEXPO

Postat la 09.02.2018 de Andrei PARASCHIV in ȘTIRI, Interne, Tehnologie

 Share

Lansare: 08.03.2018 00:00

Încheiere: 11.03.2018 00:00

CONSTRUCT EXPO se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! 
Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala, in aceeasi perioada cu: AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, EXPOENERGIE – Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale, ROMENVIROTEC – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati.


Noutatea este reperul CONSTRUCT EXPO 2018 in materie de locatie, produse, idei si afaceri fiind cel mai important eveniment de profil din Romania.

In centrul atentiei sunt inovatia si tendintele, materialele de calitate, arhitectura contemporana, tehnologiile si solutiile verzi. Evenimentul reprezinta o oportunitate de a face schimb de idei pentru cei care doresc sa fie inovativi si vor sa furnizeze produse si servicii de calitate.

Programul expozițional complet poate fi accesat la pagina de aici.

CONTACT

E-mail: romexpo@romexpo.ro Telefon: +40 21 207.70.00

LOCALIZARE

Marasti Blvd, nr. 65-67 C.P. 32-3, Bucuresti, Romania


Articol din domeniile

ȘTIRI Interne Tehnologie

Andrei PARASCHIV

Pasionat de fotografie, arhitectură și mai ales de tehnologie, îmi place să descopăr lumea construită sau în plin proces de construire și sa o arat și altora, uneori prin imagini, alteori prin text.

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!