TARKETT DIGITAL LAB – Pardoseala noastră cu imaginea ta

Postat la 06.11.2017 de Mihaela ALECU in ȘTIRI, Interne, Design + amenajări 2 Commentarii

 Share

Lansare: 08.11.2017 00:00

Încheiere: 18.11.2017 00:00

Pășește spre viitor pe pardoseala din lemn personalizată cu orice imagine îți dorești!

În perioada 8-18 Noiembrie 2017, Showroomul IDA Design te invită pentru a face cunoștință cu o soluție inovatoare din domeniul designului de interior: pardoseala din lemn personalizată. Pentru a putea amenaja orice interior folosind materiale prietenoase cu mediul și cu sănătatea locatarilor, dar și în perfectă concordanță cu estetica încăperii, Tarkett™ a îmbinat o tradiție de 130 de ani în fabricarea de pardoseli din lemn cu tehnologia pentru imprimare digitală de ultimă oră.

Astfel, a luat naștere Tarkett Digital Lab, un concept unic pe piață. O asemenea soluție inovatoare pune în valoare frumusețea naturală a lemnului, permițând totodată personalizarea acestui material primar cu orice imagine, trecându-l din planul creației primordiale în cel al creației contemporane, care are o finalitate imediată. Astfel, Tarkett™ îi oferă designerului posibilitatea de a-și exprima creativitatea prin soluții unice, personale, ce rezonează cu viziunea sa, dar și cu dorințele clientului.

Puteti vizita Showroomul IDA Design din Strada Argentina nr. 43 de Luni pana Vineri, în intervalul orar 10:00 – 18:00, pentru a vă convinge de potențialul printării digitale pe pardoseala din lemn.


AVANTAJELE ACESTEI SOLUȚII INOVATOARE SUNT URMĂTOARELE:

► Unicitate — le puteți oferi clienților dumneavoastră un nou nivel de personalizare a spațiului amenajat, indiferent de stilul ales sau de imaginea dorită;

► Posibilități infinite — nu avem un număr fix de modele, singura limită este imaginația! 

► Coerență stilistică — se poate merge până în cel mai mic detaliu pentru a armoniza designul pardoselii cu cel al restului încăperii pe care o amenajați;

► Zero complicații tehnice — tot ce vă trebuie este un fișier grafic de înaltă rezoluție și dimensiunile pardoselii pe care vreți să o personalizați, iar Tarkett™ va transforma proiectul dumneavoastră în realitate!


ZILELE PORȚILOR DESCHISE 1 :

CÂND: perioada 8 - 17 Noiembrie, in intervalul orar 10:00-18:00;

UNDE: Showroom-ul IDA design — Str. Argentina, nr. 43, Sector 1, București;

Expoziția este deschisă pentru arhitecți, designeri, constructori și cei implicați în proiecte de amenajări interioare.

ÎNSCRIERE: http://idad.ro/club/tarkett-digital- lab/


ZILELE PORȚILOR DESCHISE  2:

CÂND: perioada 27 Noiembrie - 15 decembrie, in intervalul orar 10:00-18:00;

UNDE: Showroom-ul Tarkett Romania — Șoseaua București-Ploiești, Nr. 172-172, Etaj 3. Cladirea Willbrook Platinum  (vezi harta de mai jos)

Expoziția este deschisă tuturor celor interesați, dar este necesară programarea telefonică în prealabil.

ÎNSCRIERE: 021.22.40.124LOCALIZARE

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr..172-176


Articol din domeniile

ȘTIRI Interne Design + amenajări

Mihaela ALECU

Mihaela are un doctorat în literatură română, un masterat în creative writing, a lucrat în şcoli, în redacţia unui ziar, într-un ONG şi într-o bancă, iar după atâtea schimbări de direcţie s-a convins că poţi avea succes în orice alegi să faci, dacă faci asta cu convingere şi implicare autentică.

Articole similare

2 COMENTARII

sebi
Postat pe 18:28, 09.11.2017 RĂSPUNDE
foarte interesanta treaba asta..si daca si tine la uzura chiar e ceva extrem de util. daca nu pot sa stiu exact ora cand pot ajunge.. pot sa ma duc direct, sau trebuie totusi sa fac rezervare? munca..birou..e mai complicat.
ARHIPEDIA
Postat pe 11:42, 10.11.2017
Buna ziua! Pardoselile din lemn facute la comandă de Tarkett sunt la fel de rezistente ca orice pardoseală/parchet din clasa de trafic intens (destinat spațiilor foarte circulate), deci nu aveți de ce să vă faceți griji în privința durabilității. Referitor la vizita showroomului cel mai bine este luați legătura cu IDA Design, prin formularul de înscriere sau telefonul afișat pe site. Toate cele bune!

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!