Holcim Romania provoaca romanii sa doneze ciment pentru patru familii nevoiase, printr-un concurs online de Sarbatori

Postat la 23.12.2015 de ADMIN in CONCURSURI, INTERNE

 Share

Lansare: 08.05.2016 21:30

Încheiere: 01.01.2055 00:00

Bucuresti, 10 decembrie 2015 – Holcim Romania va contribui, printr-un concurs inedit online, la construirea unui cvadruplex pentru mai multe familii nevoiase fara camin, in parteneriat cu organizatia Habitat for Humanity Romania.


Concursul “O, brad beton!” se va desfasura in perioada 10 – 23 decembrie 2015 pe site-ul special dedicat www.obradbeton.ro - si se adreseaza tuturor fanilor Holcim, dar si pasionatilor de constructii.

In cadrul competitiei, participantii vor fi provocati sa identifice in ce loc se afla bradutul personalizat Holcim, care va fi plimbat virtual in mai multe zone reprezentative ale Romaniei. Fiecare raspuns corect va echivala cu donarea unui sac de ciment Structo® Plus catre proiectul Construim impreună pentru comunitate, desfasurat de organizatia Habitat for Humanity Romania in beneficiul mai multor familii nevoiase din Ploiesti.

“In preajma sarbatorilor de iarna, sprijinul nostru merge spre cei care au nevoie cel mai mult de noi, catre familiile nevoiase. Un camin sta la fundatia oricarei familii, iar noi, prin intermediul acestui concurs, am decis sa donam cimentul care va contribui la ridicarea unei constructii durabile. Este angajamentul pe care ni-l asumam, alaturi de partenerii nostri de la Habitat for Humanity Romania, atat pentru beneficiarii care se vor bucura de noile locuinte din Ploiesti, cat si pentru participantii concursului “O, brad beton”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania.   

Colaborarea dintre Holcim Romania si Habitat for Humanity Romania pe acest proiect s-a nascut din dorinta de a-i implica pe fanii Holcim intr-o initiativa caritabila cu ocazia Sarbatorilor, menita sa ofere locuinte decente unor familii care nu au posibilitatea sa-si ridice un camin.

„Impreuna cu voluntari din intreaga lume si companiile romanesti, construim locuinte pentru opt familii cu venituri mici din Ploiesti. Am reusit sa ridicam patru locuinte, iar din primavara anului viitor vom incepe sa lucram la urmatoarele patru. Pentru turnarea fundatiilor vom folosi donatia de ciment oferita de compania Holcim Romania, in urma concursului lansat de Sarbatori”, a declarat Iolanda Burtea, Corporate Fundraising Manager Habitat for Humanity Romania.

Mai multe detalii puteti regasi aici: www.facebook.com/holcimromania/


Despre Holcim Romania

Holcim (Romania) S.A. detine 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare si un terminal de ciment la Turda, 14 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si un terminal de ciment in Bucuresti. Holcim are

aproximativ 800 angajati in Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul companiei la www.holcim.ro si pagina de Facebook: www.facebook.com/holcimromania

Holcim Romania este membra a grupului LafargeHolcim, care s-a nascut in urma fuziunii intre egali dintre Lafarge si Holcim in 2015. Avand peste 180 de ani de experienta combinata, Grupul rezultat in urma fuziunii isi propune sa intre intr-o noua era de tehnologii si inovatii de varf in industria materialelor de constructii, pentru a face fata provocarilor secolului 21.


Despre Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezenta in 70 de tari cu misiunea de a eradica locuirea saracacioasa. Habitat for Humanity Romania construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. In Romania este de 19 ani, timp in care a ajutat peste 36.000 de oameni sa aiba un loc mai bun in care sa traiasca. www.habitat.roArticol din domeniile

CONCURSURI INTERNE

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!