International Electric & Automation Show (IEAS) 2017 se va ţine în septembrie la Palatul Parlamentului în Bucureşti.

Postat la 11.08.2017 de Mihaela ALECU in ȘTIRI, Interne, Tehnologie

 Share

Ediţia de anul acesta îşi propune să schimbe câte ceva în formula de până acum a evenimentului. Organizatorii vor ca începând cu 2017, IEAS să devină “o platformă de business integrativă”. Pentru acesta va face mai mult decât să aducă la un loc specialişti din diferite zone ale unui domeniu plasat sub eticheta generoasă: “tehnic”. Evenimentul îşi propune deschis să le aducă participanţilor informaţii exclusive din industria automatizărilor, a echipamentelor electrice şi a energiei. Vrea să dezvolte programe complexe de networking şi business development. În plus îi invită pentru a ţine conferinţe şi workshop-uri şi pe specialiştii din mediul academic şi pe cei din mediul guvernamental.

Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, la Palatul Parlamentului în perioada 19-22 septembrie. În fiecare zi programul este organizat astfel încât să rezoneze cu tema generală stabilită pentru ziua respectivă. Astfel, prima zi se va desfăşura sub tema “Educaţie şi inovare - universităţi şi companii în dialog”. A doua zi va avea ca temă: “Noi ecosisteme business: oraşe inteligente, pieţe emergente şi factorul digital”. Tema celei de-a treia zile va fi: “Impactul noilor reglementări UE asupra securităţii energetice a României”. Ultima zi a evenimentului se va concentra pe “Networking informal”. 

În sincron cu tema zilei care încheie evenimentul, participanţii la IEAS vor avea numeroase ocazii să exerseze chiar ei networking-ul informal în cadrul meselor organizate în toate cele patru zile cu acest scop. În programul evenimentului sunt incluse mai multe conferinţe, dezbateri, un workshop şi un concurs. Tema workshop-ului va fi “Politici de inovare şi managementul cunoaşterii. Conversia capitalului de cunoaştre în oportunităţi de business.”, iar concursul ediţiei se intitulează sugestiv “Innovation Treasure Hunt”. Detalii complete despre programul ediţiei puteţi găsi aici.


Tematica expoziţiei din acest an este împărţită în 9 mari categorii:


La ediţia de anul trecut a evenimentului au participat mai bine de 130 de companii din industria automatizărilor, echipamentelor electrice, energiei şi a industriilor interconectate. Evenimentul s-a bucurat de un număr de peste 3000 de vizitatori. 


Mai multe despre IEAS 2017 puteţi citi pe site-ul evenimentului, aici.Articol din domeniile

ȘTIRI Interne Tehnologie

Mihaela ALECU

Mihaela are un doctorat în literatură română, un masterat în creative writing, a lucrat în şcoli, în redacţia unui ziar, într-un ONG şi într-o bancă, iar după atâtea schimbări de direcţie s-a convins că poţi avea succes în orice alegi să faci, dacă faci asta cu convingere şi implicare autentică.

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!