25 de posturi publice adresate şi arhitecţilor sunt deschise spre concurs

Postat la 02.08.2017 de Mihaela ALECU in ȘTIRI, Interne, Economie + administrație

 Share

Primăria Sector 5 şi Serviciul Arheologie şi Patrimoniu Cultural din cadrul Direcţiei Patrimoniu Cultural au anunţat recent posturile pe care le au vacante. Acestea le sunt adresate şi arhitecţilor.


Posturi pentru arhitecţi la Primăria sectorului 5

Primăria sectorului 5 anunţă 10 posturi vacante la Serviciul Urbanism si autorizatii de construire, dintre acestea 7 le sunt adresate şi absolvenţilor de arhitectură, 8 posturi deschise spre concurs la Biroul de autorizare panouri publicitare si firme luminoase (6 adresate şi arhitecţilor) şi alte 10 posturi la Compartimentul prognoze urbanistice (6 adresate şi arhitecţilor).


Cele 19 de posturi sunt distribuite astfel:


Serviciul Urbanism şi Autorizaţii de construire


Biroul Autorizare Panouri Publicitare si Firme Luminoase


Compartimentul Prognoze Urbanistice


Pentru ocuparea posturilor vacante Primăria va organiza un concurs a cărui probă scrisă se va ţine la sediul instituţiei din Str. Constantin Mille, nr.10, sector 1, în data de 05 septembrie a anului curent, la ora 10. Data susţinerii probei a doua a concursului, interviul, se va anunţa ulterior celei scrise. Bibliografia care trebuie studiată de cei care vor să participe la concurs a fost deja publicată şi poate fi consultată alături de lista care indică ce trebuie să conţină dosarul de participare aici

Dosarele pentru participarea la concurs trebuie depuse la sediul Primăriei în termen de 20 de zile de la apariţia anunţului în Monitorul Oficial. 


Posturi pentru arhitecţi la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale

Concursuri pentru posturi publice adresate si arhitecților au fost anunţate şi de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, mai precis de Serviciul Arheologie şi Patrimoniu Cultural din cadrul Direcţiei Patrimoniu Cultural.


Posturile deschise spre concurs sunt următoarele:


Înscrierile la concursul organizat pentru aceste posturi se fac până în data de 16 august, la serviciul Resurse Umane din cadrul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale (camera 419, etaj 4 din clădirea Aula din Bd. Unirii nr. 22, sector 3, Bucureşti). Proba scrisă se va ţine pe 11 septembrie 2017, la ora 11, iar interviul în termen de maximum 5 zile de la data susţinerii probei scrise. Bibliografia şi actele pe care trebuie să le conţină dosarele de înscriere pot fi consultate aici.


Ambele concursuri au fost organizate astfel încât să respecte prevederile legislaţiei în vigoare, H.G. 611/2008 privind dezvoltarea funcţionarilor publici şi Art. 58 alin 1. Lit c din Legea nr. 188/1999 privind statutul funcţionarilor publici. 


Aţi fi interesaţi să aplicaţi pentru vreunul dintre posturile anunţate de cele două instituţii? Articol din domeniile

ȘTIRI Interne Economie + administrație

Mihaela ALECU

Mihaela are un doctorat în literatură română, un masterat în creative writing, a lucrat în şcoli, în redacţia unui ziar, într-un ONG şi într-o bancă, iar după atâtea schimbări de direcţie s-a convins că poţi avea succes în orice alegi să faci, dacă faci asta cu convingere şi implicare autentică.

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!