ROMTHERM 2016

Postat la 28.11.2015 de ADMIN in ȘTIRI, Interne, Instalații + dotări

 Share

Lansare: 07.04.2016 00:00

Încheiere: 10.04.2016 00:00

Romtherm, Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, va avea loc intre 07-10 aprilie 2016 si se va desfasura in aceeasi perioada cu: CONSTRUCT EXPO - Targ international de tehnologii,echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, AMBIENT EXPO - Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMENVIROTEC - Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, MOBILA EXPO - Targ de mobila cu vanzare, EXPO FLOWERS & GARDEN - Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati si Targul de Produse Traditionale

Expozitia va reuni, pe durata a patru zile, liderii de piata din domeniile aparaturii pentru incalzire, racire, ventilatie, aer conditionat, sisteme de conducte, izolatii termice, pompe, armaturi, fitinguri si robineti. Romtherm reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori sau utilizatorii finali, ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

In anul 2016, Romexpo va organiza 48 de targuri si expozitii proprii precum si 8 noi saloane specializate. Trei dintre acestea vor avea loc in aceeasi perioada cu ROMTHERM : 

• IMMOEX - Salon de servicii imobiliare

• AEDIFICIUM - Salon de proiecte rezidentiale

• ELEVATEX - Salon de ascensoare

Prin organizarea acestor noi saloane ROMEXPO se aliniaza trend-urilor internationale din domeniu, venind in sprijinul specialistilor cu tematici diversificate din cadrul sectoarelor de nisa cu potential.

Retrospectiva 2015 

In perioada 26-29 martie 2015, in Centrul Expozitional Romexpo au avut loc 8 evenimente expozitionale adresate in primul rand specialistilor, dar si publicului larg. Pe perioada celor 4 zile, 21.420 de persoane au vizitat targurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, Antique Market, Expo Flowers & Garden, Pastele la Romexpo si Targul de Produse Traditionale.

Ca in fiecare an, Romtherm a prilejuit intalnirea celor mai importante firme care produc, distribuie si importa branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultima generatie si tehnologii nou introduse pe piata. Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – Romtherm a inregistrat in acest an o crestere cu 9% a suprafetei expozitionale comparativ cu 2014.

Site oficial.

Informațiile de mai sus sunt valabile la data postării acestui articol.

Arhipedia.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru eventuale schimbări sau modificări aduse de organizatori.

CONTACT

http://www.romtherm.ro/contact

LOCALIZARE

Marasti Blvd, nr. 65-67, Romexpo


Articol din domeniile

ȘTIRI Interne Instalații + dotări

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!