Forumul regional al apei Dunăre - Europa de Est

Postat la 11.05.2017 de ADMIN in ȘTIRI, Interne, Economie + administrație

 Share

Forumul se adresează specialiştilor din domeniul apei şi crează un context în care furnizorii de echipamente si tehnologii dedicate apei se pot întâlni cu utilizatorii acestora. Evenimentul urmăreşte ca în cadrul propus să poată fi promovate echipamentele şi tehnologiile din sectorul apei. Pavilioanele amenajate în 2017 le sunt dedicate firmelor de proiectare, antreprenorilor generali si consultanţilor.


Programul evenimentului este organizat după cum urmează:


Ziua 1 - 15 mai 2017

Conferinţa Internaţională: Soluţii Sustenabile în Managementul Apei 2017

Seminarul Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020 susţinut de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene


Ziua a 2-a - 16 mai 2017

Conferinţa Internaţională: Soluţii Sustenabile în Managementul Apei 2017

Workshop-ul economic regional: Serviciile Publice de Apă la nivel internaţional: organizare, funcţionare, finanţare

Prezentări de proiecte de investiţii/ firme


Ziua a 3-a -.17 mai 2017

Prezentări de proiecte de investiţii/ firme


Conferinţa internaţională urmăreşte să aducă în discuţie provocările cu care se confruntă sectorul apei în România în special şi în regiunea Dunăre - Europa de Est în general. Evenimentul pune în atenţia specialiştilor din domeniu tehnologii durabile, echipamente şi materiale de performanţă, soluţii pentru îmbunătățirea eficienței energetice, și exemple de bune practici. Se vrea ca aceste exemple să le servească celor interesaţi să propună proiecte de investiţii care să fie finanţate prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 - 2020. Programul conferinţei poate fi consultat aici.


Workshop-ul destinat cu precădere profesioniştilor din domeniul serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare include alături de momentele în care sunt expuse prezentările, sesiuni de întrebări, răspunsuri şi dezbateri cu participanţii. Şi în cadrul acestui workshop vor fi prezentate exemple de bune practici care să sprijine dezvoltarea sustenabilă a sectorului de apă. Temele propuse în cadrul acestui eveniment pot fi consultate aici.


Pavilioanele de expoziţie vor găzdui participanţi precum: Amiantit, FGH, Romair, Adiss, CT Transilvania, CT Moldova, ARA Tehnic etc. Lista completă a participanţilor poate fi consultată aici.


Participarea la evenimentele forumului este condiţionată de o înregistrare prealabilă. Înregistrarea la forum se poate face online, pe site-ul evenimentului.Articol din domeniile

ȘTIRI Interne Economie + administrație

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!