AMBIENT EXPO 2016

Postat la 28.11.2015 de ADMIN in ȘTIRI, Interne, Design + amenajări

 Share

Lansare: 07.04.2016 10:00

Încheiere: 10.04.2016 18:00

Locul de intalnire al profesionistilor in amenajari interioare si exterioare

AMBIENT EXPO, Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, va avea loc in perioada 07-10 aprilie 2016 in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

AMBIENT EXPO, targ reprezentativ in domeniu pentru Europa Centrala si de Sud-Est, reuneste cele mai importante companii producatoare, importatoare sau distribuitoare de sisteme si decoratiuni pentru amenajari interioare si exterioare. Evenimentul se adreseaza atat companiilor din sectorul home&deco, cat si publicului larg, interesat sa ia pulsul noilor tendinte in materie de tehnologie si design.

Un accent deosebit se pune pe expunerea tendintelor in design interior, precum si pe consilierea pentru proiecte de decorare a locuintei.

In 2012, Comitetul Executiv al Asociatiei Globale a Industriei de Targuri (UFI) a acordat evenimentului AMBIENT EXPO certificarea internationala, plasand astfel evenimentul in topul manifestarilor de profil din intreaga lume.

Editia din 2016 a AMBIENT EXPO se va defasura in aceeasi perioada cu evenimentele CONSTRUCT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.

Retrospectiva 2015

Editia precedenta Ambient Expo s-a desfasurat in aceeasi perioada cu Construct Expo - Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, Romtherm - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, Expo Flowers & Garden - Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit si Mobila Expo - Targ de mobila cu vanzare. Cele 5 evenimente au reunit 478 de companii expozante din 21 tari, pe o suprafata de 14.799 metri patrati si un numar de 14.430 de vizitatori, atat specialisti, cat si public larg.

Site oficial.

Informațiile de mai sus sunt valabile la data postării acestui articol.

Arhipedia.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru eventuale schimbări sau modificări aduse de organizatori.

CONTACT

021 207 7000 int 1096

Pagina Facebook
LOCALIZARE

Bucuresti, Romexpo, Pavilionul A, Bd. Marasti, nr. 65-67


Articol din domeniile

ȘTIRI Interne Design + amenajări

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!