Monumente de arhitectură transformate în locuri de joacă pentru pisici

Postat la 27.01.2017 de Mihaela ALECU in ȘTIRI, Externe, Design + amenajări

 Share

Pornind de la ideea că pisicile se dau în vânt după cutiile de carton şi că stăpânii lor se străduiesc să le alinte cu jucării cât mai simpatice, compania Poopy Cat a scos pe piaţă Landmark Playhouses. 

Produsul transformă practic cutiile din carton într-un obiect mai sofisticat, o machetă care reproduce monumente de arhitectură. Astfel, felinele au ocazia să se delecteze cu o jucărie ingenioasă, în care elementele de arhitectură precum coloanele, ferestrele sau uşile, se transformă în detalii intrigante, care stârnesc curiozitate, suspiciune sau voie bună. Toate acestea spre amuzamentul stăpânilor. În plus, machetele sunt suficient de mari pentru a putea deveni “micro-locuinţe” pentru animalele de companie. În fond, luând în calcul doar lumea animală, ce locatari mai potriviţi decât elegantele feline ar putea avea aceste simili-construcţii?

Landmark Playhouses nu arată preferinţe geografice şi reproduc monumente din întreaga lume, între acestea apar emblematicele: Taj Mahal, Casa Albă, Turnul Eiffel, Sfinxul şi chiar Palatul din Kremlin.  

Intenţia produsului este desigur aceea de a aduce o notă de autentic în domeniul produselor pentru animale de companie şi Landmark Playhouses a găsit o metodă simpatică de a exploata gustul felinelor pentru jucării mai simple aşa cum sunt cutiile de carton obişnuite. Totuşi, Landmark Playhouses pune în practică o idee care nu se foloseşte de imaginea unor construcţii generice, ci de simboluri arhitecturale. Probabil au fost alese monumente şi nu alte clădiri din dorinţa de a sublinia eleganţa felinelor, astfel s-ar putea crede că producătorii s-au jucat ironic cu “aroganţa” proverbială a pisicilor, transformându-le în locuitori de palate.    

Cum vi se pare ideea? Aţi lua în calcul pentru prietenul patruped o astfel de achiziţie? Cum aţi alege clădirea potrivită, inspirat de personalitatea pisicii sau de preferinţe personale?Sursa.Articol din domeniile

ȘTIRI Externe Design + amenajări

Mihaela ALECU

Mihaela are un doctorat în literatură română, un masterat în creative writing, a lucrat în şcoli, în redacţia unui ziar, într-un ONG şi într-o bancă, iar după atâtea schimbări de direcţie s-a convins că poţi avea succes în orice alegi să faci, dacă faci asta cu convingere şi implicare autentică.

Articole similare

0 COMENTARII

AI O ȘTIRE DE INTERES SAU CEVA DE SPUS COMUNITĂȚII? CONTACTEAZĂ-NE!