Conturi calibrate pentru performanță

Alege viteza de decolare !

START

0

ACTIVEAZĂ

5 produse / servicii

5 imagini / produs

Prioritate afișare

PLUS

290 € / an

ACTIVEAZĂ

10 produse / servicii

10 imagini / produs

Prioritate afișare

PRO

990 € / an

ACTIVEAZĂ

50 produse / servicii

50 imagini / produs

Prioritate afișare

BONUS

INVITĂ UN PRIETEN

+ 6 luni pentru tine

+ 6 luni pentru un prieten

pentru cont activ

Vezi lista completă de beneficii oferite de fiecare cont!

OPORTUNITĂȚI

EȘTI CONECTAT

Peste 70% din români sunt conectați la internet. Afacerea ta e aici?

NOI CLIENȚI, NOI VÂNZĂRI

Te conectezi la o piață de 2.5 MLD Euro (vânzări online 2017)

AVANTAJ COMPETITIV

Ai de partea ta soluții avansate de optimizare și vizualizare a portofoliului.

SIMPLU ȘI RAPID !

Promovarea ta începe în doar cateva minute.

EȘTI CONECTAT

Orice produse vinzi şi orice servicii prestezi, succesul tău este acum strâns legat de o puternică prezenţă online. Arhipedia.ro te conectează cu întreaga piaţă de construcţii, parteneri și clienți! Pentru asta ai la dispoziţie o interfaţă simplă şi intuitivă, accesibilă de pe orice dispozitiv, unde vei găsi toate uneltele de care ai nevoie pentru a ajunge la publicul tău ţintă. În plus, îţi oferim și pachete de promovare inteligentă adaptată nevoilor afacerii tale!

NOI CLIENȚI, NOI VÂNZĂRI

Prin Arhipedia.ro accesezi o piață online de 11.3 milioane de români, aflată în continuă creștere, care în ultimele 12 luni au generat vânzări online de peste 2.5 miliarde euro. 78% din acesti utilizatori folosesc internetul zilnic și 77% se documentează pe internet inainte de a cumpăra. Chiar acum ei caută produse și servicii ca ale tale. Designul portofoliului este mulat pe psihologia de luare de decizii a vizitatorilor iar interfața este optimizată pentru informare rapidă, relevantă și o bună comunicare cu clienții. Toate acestea duc la creșterea ratei de conversie, și implicit venituri sporite pentru afacerea ta!

AVANTAJ COMPETITIV

Dacă Google nu te poate găsi, nici clienții tăi nu te pot găsi! Fă un pas în fața competiției! În numai câteva minute îți creezi cont, îți adaugi portofoliul și instant afacerea ta este prezentă în mediul online. Portofoliul tău iți aduce expunere la nivel național, 24h din 24, 7 zile din 7, și mai mulți vizitatori decât site-ul tău personal, crescând semnificativ șansele de monetizare. Dar cel mai important avantaj pe care îl câștigi ca membru Arhipedia.ro este timpul. Promovarea eficientă te eliberează de o grijă in plus, și iți permite să te concentrezi pe alte aspecte ale afacerii tale.

SIMPLU ȘI RAPID !

Credem că accesul la informație trebuie să fie liber, de aceea contul ARHIPEDIA START iți oferă acces gratuit la cea mai modernă platformă online de construcții din România. Contul START este și va rămine gratuit!

Viziunea Arhipedia

Credem că tehnologia și prezența online sunt acum componente vitale ale oricărei afaceri de succes, de aceea ne-am asumat angajamentul de a furniza acces liber și facil la informații de calitate din domeniul construcțiilor. Inovația tehnologică și experiența în domeniu ne permit să anticipăm nevoile utilizatorilor noștri pentru a le oferi cele mai competitive soluții de promovare și conectare.

Recomandări de la utilizatorii noștri

Florin Enache, #better

Fondator

Arhipedia a fost o descoperire și o bucurie. Vorbim aceași limbă, vedem viitorul la fel, cu multă implicare profesională pentru a obține acel nivel de calitate pentru care am fost educați. Este esențial ca arhitecții să își înțeleagă misiunea în societate. Suntem onorați să vă avem ca parteneri #better și să ducem bătălia cu realitatea, cu încredere, umar la umar, pentru un altfel de viitor.

Tudor Gheorghe, COLLIDER VISUALS

Fondator

" Serviciile COLLIDER sunt dedicate în mare parte pieței construcțiilor. Un canal de achiziție clienți dedicat mediului online, și mai ales cu public targetat din construcții, a însemnat o oportunitate pe care nu o puteam rata. 

Am găsit în arhipedia.ro un partener online de încredere, cu care împărțim o viziune comună, care ne-a ajutat să ajungem la mai mulți clienți decât obțineam prin metodele clasice de promovare. Deși activăm de mulți ani cu succes pe piața externă, campania lansată prin Arhipedia ne-a ajutat să ne consolidăm poziția de leader în piața de realitate virtuală din România. Recomand! "

Alexandru Gheorghe, POTECA STUDIO

Fondator

"Am căutat o platformă comună pentru specialiști în domeniul construcțiilor, în primul rând pentru networking și promovarea serviciilor de peisagistică.  Faptul că am putut testa gratuit contul START m-a ajutat să înțeleg cum funcționează totul înainte să aleg contul potrivit nevoilor mele, și să descopăr și alte avantaje ce privesc promovarea și vizibilitatea în fața potențialilor clienți și colaboratori. Platforma este foarte ușor de folosit, un proiect binevenit în piața de construcții, pe care il recomand cu bucurie!"

Cristian Seușan, ALPIN STYLE

Fondator

"Arhipedia este pentru mine o platformă profesională echipată perfect pentru promovarea serviciilor mele, care îmi oferă posibilități diversificate de expunere în fața mai multor tipuri de clienți ! Sunt foarte mulțumit pentru existența unei astfel de platforme dedicate pieței de construcții din Romania."

FIAJ GROUP,

"Ca studio de arhitectură cu sediul în afara țării dar care activează și în Romania, depindem de mediul online pentru promovare. Am găsit în Arhipedia o soluție de promovare pe piața locală, o metodă de a împărtăși experiența dobândită în afara țării clienților din România și a populariza conceptul de "energy efficient design".  Ne bucurăm că există o platformă care aduce la un loc toate parțile implicate în construcții!”

CREEAZĂ ACUM UN CONT ȘI BENEFICIEZI DE OPORTUNITĂȚILE OFERITE AFACERII TALE !