Arhitext

Telefon: Afiseaza numar + (4031) 104 11 78
Email: Afiseaza email arhitext@gmail.com
Adresa 1: Bucuresti, Sector 1, 010014 Str. Mihail Moxa nr. 5 ( Coordonate: , )
Completează formularul de contact pentru a cere o ofertă sau pentru a obține mai multe informații despre produsele sau serviciile acestui utilizator.

Despre

Fundaţia Arhitext design

ARHITEXT design – reprezintă de mai bine de 20 de ani un cadru de radiografiere constantă a spaţiului cultural românesc şi o punere în acord cu tendinţele internaţionale din domeniile arhitecturii, artei şi designului. Sprijinită în demersurile sale de arhitecţi români şi străini şi de teoreticieni consacraţi, Fundaţia ARHITEXT design pune în valoare prin proiectele sale conceptul de dezvoltare durabilă, încurajează spiritul critic şi, astfel, trasezază noi tendinţe şi identifică valori prezente şi viitoare.

Proiectele editoriale şi evenimentiale propuse şi dezvoltate converg către împlinirea ţelului fundamental al Fundaţiei ARHITEXT design, acela de a iniţia un proces de formare şi construire a unui context cultural românesc. De aceea, unele dintre cele mai importante aspecte pe care Fundaţia le are în vedere în demersurile sale sunt interdisciplinaritatea şi dialogul între domenii conexe.

Constanta în urmărirea şi împlinirea obiectivelor propuse cu 20 de ani în urmă, Fundaţia ARHITEXT design a devenit o platformă a schimbului de idei, unde poziţii critice şi teoretice coerente formează şi construiesc amintitul şi permanent necesarul context cultural!

Activitate

Utilizatorul nu a completat această rubrică

Echipa

Utilizatorul nu a completat această rubrică

Utilizatorul nu a completat această rubrică.

1 utilizator recomandă Arhitext

CREEAZĂ UN CONT ȘI PRODUSELE / SERVICIILE TALE VOR FI PROMOVATE AICI !