Alexandru Gheorghe Arhitect Peisagist - garden|landscape|design

Telefon: Afiseaza numar 0723026284 / 0723026284
Email: Afiseaza email alexghemail@gmail.com
Completează formularul de contact pentru a cere o ofertă sau pentru a obține mai multe informații despre produsele sau serviciile acestui utilizator.

Despre

Inovare, solutii, design si natura, elementele de baza ce compun activitatea mea ca arhitect peisagist de peste opt ani, in care am colaborat cu echipe multidisciplinare de specialisti in arhitectura, design, arta, inginerie si psihologie . Orientarea generala este pentru clietii privati, fie investitori in proiecte de dezvoltare imobiliara sau turism, fie spatii private ce tin de locuire si timp liber.
    Sunt atestat cu studii superioare in Peisagistica si Horticultura, cursuri de inginerie , project + site management, gradini verticale si managementul apelor .
    Membru fondator -  Poteca Studio ahitectura|design|creatie. 
www.poteca-studio.ro

Activitate

Pe scurt:  design + proiectare tehnica gradini private si publice + devizare si management buget + site management si gestiune/urmarire lucrari in teren + asistenta constructi + plantari material horticol + caiet sarcini intretinere si dezvolatrea spatiilor proiectare.

Activitatea profesionala ca arhitect peisagist specializat in spatii private implica servicii de : proiectare gradini private, design gradini si spatii verzi pentru agrement, hoteluri, cartiere rezidentiale, cluburi ; proiectare lacuri, iazuri, fantani, piscina clasica, piscina ecologica; proiectare sisteme drenaj, irigatii, sistem iluminat exterior, regularizare teren vertical si orizontal.
     Proiectare gradinini verticale, acoperisuri verzi, sisteme ecologice de management al apelor pluviale, sisteme ecologice de fonoizolare sis sisteme ecologice de fixare a malurilor abrupte si a terenurilor accidentate.

      Proiectarea gradinilor este in stransa legatura cu plantele ornamentale si materialele moderne ce mentin plantele si dezoltarea lor in timp. Asadar proiectele sunt realizare pe baza studiilor ecologice ale zonei de lucru, in scopul unui echilibru de convietuire si dezoltare al plantelor ornamentale de tip : arbori, arbusti, flori, liane, pomi fructiferi, arbusti fructiferi, gazon si plante inlocuitoare de gazon.

In dorinta de a aduce in contemporan atat designul si conceptul gradinilor, colaborez cu specialisti din domenii conexe pentru constructia proiectelor realizare, cu o implicare directa in etapa santierului  pana la ultimele detalii de decor si finisaje ale gradinii si elementelor ce o compun.

Echipa

Utilizatorul nu a completat această rubrică

Utilizatorul nu a completat această rubrică.

Nici o recomandare

CREEAZĂ UN CONT ȘI PRODUSELE / SERVICIILE TALE VOR FI PROMOVATE AICI !